Ofertë pune: Kerkohet shofer

Ofrohet pozicion pune ne qytetin e Tiranes,

Shofer me eksperience ne shperndarje materialesh, te kete patente te klasit B, dhe te kete minimumi arsim te mesem.

Mosha e preferuar per pozicionet eshte 25 – 50 vjec.

Te interesuarit mund te kontaktojne ne numrat e tel. 069 546 4111 ose 069 984 4266, si dhe te dergojne CV ne email kerkese.punesimi@yahoo.com
Postoi:
Flori +355695464111 Paga: 0 € 29 Prill 2024, Tiranë