E humbur: Berset i humbur ne Shkoder

Ckemi si jeni ? Me dt 28 nga ora 11-12 e nates i ka humbur nje berset nje te afermit tim gjate aksit ngu ura bahcallekut deri ne xhabije . Nuk i interesojn lekt vetem dokumentat sps ka edhe nje dokument kujtim te nje te afermit qe nuk jeton me dhe plus dokumentat franceze. Kush i dorzon do kete shperblim . Ps. Nuk na interesojne leket ne portofol.
Kontakt:
Anisa +355699766587 30 Mars 2024 - 17:45:03