E humbur: Celesa te humbur, qender Tirane

Pershendetje! Kemi humbur 1 celes motorri, 1 celes shpie metalik dhe 1 pult te zi motorri rreth qendres se Tiranes, rr. Mine Peza dhe zona perreth. Kush e gjen ka shperblim. Kontaktoni: ‪+355692816101‬
Kontakt:
Megi +355696306880 30 Mars 2024 - 18:57:44