E humbur: Xhup lekure i zi

Pershendetje I ka ren nje vajze rreth ores 3 e 30 - 4 xhupi i ka shkare nga karroca e femijes. Zona e humbjes eshte nga kryqezimi i selites deri te nova te parku. Xhupi ishte i zi dhe brenda kishte celesat e shtepise dhe celsat e makines. Faleminderit
Kontakt:
Marseli +355694868400 2 Prill 2024 - 23:51:31