E humbur: Humbje

Pershendetje. Doja ndihme nga ju pasi me ka humbur portofoli sot ne mengjes diku rreth ores 7:45 ne autobuzin e alliasit. Jam me shume e interesuar per kartat dhe patenten, sesa per leket qe ka brenda. Do ju falenderoja nese do e kthenit
Kontakt:
Migena ndreu +355699144775 11 Prill 2024 - 08:54:04